Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Nybohovsbacken 72, STOCKHOLM


Beskrivning:

hörnlägenhet på fjärde våningen i Liljeholmen med utsikt över stan. Endast 9 minuters resväg till T-centralen. Huset är byggt 2008, fastighetsägare är Svenska bostäder. Bostaden har parkettgolv genomgående. Det är mycket bra ljudisolering och lägenheten har hög standard. Fastigheten har fiber installerar och du kan välja mellan flera olika internet och tv leverantörer. Området är beläget på en backe med utsikt över stan. Runt omkring finns grönområden och sjön trekanten ligger precis nedanför. I centrum finns kommunikationer som t-bana, tvärbana och bussar. Liljeholmen galleria har det mesta i köpväg. Det kommer även att byggas bio och bibliotek. Det finns flera förskolor och nybohovsskolan är belägen några minuter ifrån bostaden. Vi är endast intresserade av ett byte i Fruängen då sonen har sin förskola där. Om ni inte är genuint intresserade av ett byte undanbedes intressemarkering.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.