Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Smörgatan 17, GÖTEBORG 1 (2)


Beskrivning:

Smörgatan. Väldigt modernt kök och badrum med golv värme i badrummet. 50 bussen går precis utanför och 5 min till stan. Lägenheten har väldigt fin utsikt över Mölndal med natur. Sysslomansgatan. Väldigt modern lägenhet med öppen planlösning kök och vardagsrum så mycket yta. Solen är på banlkongen hela dagen helt perfekt på en solig dag. Tvättmaskin och torktumlare ingår i lägenheten. Området är väldig barnvänligt och är väldigt naturnära.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Sysslomansgatan 39, GÖTEBORG 2 (2)


Beskrivning:

Sysslomansgatan. Väldigt modern lägenhet med öppen planlösning kök och vardagsrum så mycket yta. Solen är på banlkongen hela dagen helt perfekt på en solig dag. Tvättmaskin och torktumlare ingår i lägenheten. Området är väldig barnvänligt och är väldigt naturnära.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.