Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Helleforsgatan, 18C, GÖTEBORG 1 (2)


Beskrivning:

Tvåa i lugnt och naturskönt område. För hyresgäster finns även tillgång till bastu, festlokal, boulebana och tennisbana. På sommaren kan man njuta av grillning och picknick utanför huset på ett stort grönområde. Mindre än 100 meter till närmaste spårvagnshållplats, två linjer (1:an och 5:an) 1:an tar 15 minuter in till stan. Lägenhet med stora rum, fönster åt båda håll, klädkammare och badkar.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Koopmansgatan 12 A, GÖTEBORG 2 (2)


Beskrivning:

Etta nära Stigbergstorget på våning 3 av 3. Fina trägolv och jättebra planlösning med fönster åt två håll. Lugnt område men mycket centralt med tre stora mataffärer inom gångavstånd.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.