Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Drottningholmsvägen 24, STOCKHOLM 1 (2)


Beskrivning:

Lägenhet Fridhemsplan: Huset är från sjuttiotalet och har inte blivit stambytt ännu. Beräknat stambyte om ca 1–2 år. En mycket ljus och välplanerad 2 rum och kök på 6:e våningen. Klädkammare och många garderober och stort kök med plats för stort bord och stolar. Mitt på Fridhemsplan, precis bredvid tunnelbana och bussar. Till lägenheten hör också ett vindsförråd. Stor tvättstuga med 3 maskiner. Ansluten till Familjebostäders fibernät med tjänster från olika leverantör


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Varvsgatan33, STOCKHOLM 2 (2)


Beskrivning:

Lägenhet Hornstull: Stambytt ljus och fin lägenhet med 2 rum och kök på 5:de våningen. Det finns ett större badrum med badkar och plats för tvättmaskin. Huset är från sextiotalet och stambyttes för något år sedan. Badrummet och toaletten har nytt och fräscht kakel och nya sanitetsporslin. Lägenheten har en klädkammare. Till lägenheten hör också ett källarförråd. Tillgång till flera tvättstugor. Ansluten till Svenska Bostäders fibernät, som erbjuder olika tjänster.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.