Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Hjalmar Söderbergs Väg 16A, STOCKHOLM 1 (2)


Beskrivning:

Nu har vi bott i denna härliga lägenhet i 7 år och är sugna på något nytt! Lägenheten är fantastiskt fin, en stor och fräsch 4:a i Krillans bästa läge. 100 meter till t-bana och mataffär, 5 minuter ner till Hornsbergs strand o Piren med bad, restauranger mm. Tre stora sovrum, ett badrum med badkar och plats för tvättmaskin samt en gästtoalett. Rymlig hall med plats för möbler. Sjöglimt från v-rummet och sovrum 1. Tvättstuga och källarförråd finns. Förskola finns på går

Vardagsrum

Vardagsrum


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 3

Kök 1

Kök 1

Sockenvägen 32B, SALTSJÖ-BOO 2 (2)


Beskrivning:

En ljus och fräsch 1:a, nyligen stambytt, med jättefint arbetskök och fräscht helkaklat badrum. Högst upp och vindsförrådet ligger praktiskt nog på samma våning. Bra förvaring med hel garderobsvägg i hallen. Nära bad och löparspår osv. Buss till Slussen tar ca 15 minuter. 5 minuter till mataffär mm.

Det finns inga bilder till denna annonsen


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.