Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Västra Kattarpsvägen 6D, MALMÖ


Beskrivning:

En 2:a och köket är på 3 vån av 4 vån. Det är 50 m2 .Mittemot andra sidan tvärs över gatan villor ,därför mycket ljust och fint lägenhet med ljus trägolv.Bad rumet vägg med kakel och golvet också .Mycket fint köket med keramiska öppen spis . Det finns KLK och liten balkong . Jag har en parkeringsplats att hyra 200kr per månd eller det finns gratis på gatan . Det finns bussen hållplats 2 min till ( 1 & 35 ) och gulla busser också. Allting är nära området olika livsmedelsbutiker, Flafel nummber 1 ,City Gross eller post. Jag tycker om min lägenhet men behöver flytta utan för Malmö , till Arlöv, Oxie ,Bunkeflo eller Husie . Fastigheten är MKB . Hyran är 4737 kr plus 191 kr tapetsering till mars 2020 plus 200 kr parkering = 5128 kr. Bredband är bredband 2.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

En 2:a och köket är på 3 vån av 4 vån. Det är 50 m2 .Mittemot andra sidan tvärs över gatan villor ,d

En 2:a och köket är på 3 vån av 4 vån. Det är 50 m2 .Mittemot andra sidan tvärs över gatan villor ,d


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.