Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Bergsgatan 27, MALMÖ 1 (2)


Beskrivning:

Lägenheten är en charmig och trivsam takvåning med utsikt över Malmös takåsar och Turning torso. Balkongen har sol från tidig eftermiddag till solnedgång, perfekt för härliga sommarkvällar! Lägenheten har bra ljusinsläpp då den ligger högst upp i huset. Rymligt förråd och tvättstuga finns på källarplan. Det pågår installation av ny porttelefon, elektronisk tvättbokning och passagesystem. Byggår 1983. Avgift kabeltv: 200 kr/mån

Vardagsrum

Vardagsrum


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Vardagsrum

Vardagsrum

Planlösning

Planlösning

Kök

Kök

Badrum

Badrum

Sovrum

Sovrum

Flaggskeppsgatan 16, MALMÖ 2 (2)


Beskrivning:

Trevlig lägenhet i Västra hamnen med härligt ljusinsläpp och utsikt över Turning torso. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier och balkong. Hel kyl- och frys samt diskmaskin i köket. Två sovrum med garderober, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Rymlig hall med garderober och klädkammare. Trägolv i hela lägenheten förrutom i badrummet som har klinkergolv. Vita väggar och tak.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.