Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Kobbarnas Väg 16, GÖTEBORG


Beskrivning:

Välkommen hem till ditt nya hem! En ljus luftig etta med högt i tak med exakt det man kan önska sig: Balkong (solig dessutom), mycket förvaring, Badkar, Lugna grannar, Diskmaskin, Riktigt kök, källarförråd samt vind och Hiss. Är djur och rökfri. Kjellberg & Möller är en toppen hyresvärd och vaktmästaren lika så! Vill utöka familjen, behöver därför större och är därför VÄLDIGT intresserad utav att byta. Riktig hyra: 5324kr varmhyra, ville att fler skulle ha möjlighet att se denna pärla! Önskar: En 3:a eller större, helst i östra göteborg men är öppen för förslag.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.