Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Sturegatan 34, SUNDBYBERG


Beskrivning:

Lägenhet i ett hus från 1950, lägenheten ligger i centrala Sundbyberg på huvudgatan Sturegatan. Toppläge, centalare kan man inte komma!  Hyresvärden bytte alla fönster år 2017, och alla fönster har marmorbrädor i original. Köket är rustat och badrummet. Hyresvärden är privatvärd som heter Tidblomsfastigheter!  Finns möjlighet att få privat parkerings plats.  Lägenheten är väldigt bra planerad och känns mycket större och rymligare än vad den är.  I hallen finns flertal stora garderober och mycket förvaring. Finns plats för garderob i sovrummet ifall man önskar det.  Stort vindsförråd ingår! Och tvättstuga finns i källaren!  Finns en gemensam innergård med installerad grill som man kan andvända på sommaren!  I huset finns 24/7 gym , en liten livsmedels butik, myrorna second hand ligger bredvid porten ,samt porsche klubben och Mekonomen är i samma byggnad!  Willys 5 minuter gångavstånd samt Ica, hemköp och Lidl. Resturanger samt cafeer flertal med bara minuters avståd. Dessutom finns det buss, tunnelbana, pendeltåg och tvärbana allt inom räckhåll och nära.  In till stockholm c tar det 13 min med pendel eller tunnelbana.  I närheten finns det också flertal parker för barn och Naturreservatet Lötsjön bara 15 min promenadavstånd.  Det finns ett utecentrum Signalfabriken med flertal butiker, det ligger 5 min från Sturegatan!  Vid intresse och fler frågor kontakta mig. 


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.