Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Ystadsgatan 13, MALMÖ


Beskrivning:

Fin stor ljus genomgående etta med sovalkov mitt på Möllan. Lägenheten är målad i vitt, mintgrönt kök och har tidstypiska detaljer såsom stukaturer, höga fönster och högt i tak. Mycket ljusinsläpp Stort kök med sittplatser för 8-10 personer, om inte fler beroende på hur man möblerar.. Badrummet har våtrumstapet med medaljongmönster i kamelfärgat. Lägenheten har även två garderober, städskrubb och skafferi. Gott om förvaringsmöjligheter i köket Gården är nog Möllans mysigaste med grill- och planteringsmöjligheter, fin gemenskap och samhörighet mellan grannarna. Nyrenoverad tvättstuga i källaren med ingång från gården och vindsförråd en trappa upp ifrån lägenheten Lägenheten är belägen på fjärde våningen med fönster in mot både gården och ut mot Ystadsgatan. Lägenheten ligger precis vid möllevångstorget med dess myllrande torghandel och uteliv. Falafel, kebab eller pizza finns i princip precis utanför dörren. Och kommer en på att en behöver handla finns det flera småbutiker i gatan och de har öppet inpå små timmarna under sommaren. Jag har aldrig störts utav myllret men det är helt klart ett myllrande och dynamiskt område Lägenheter ligger löjligt nära större förbindelser, dels nära södervärns både lokalbussar och regionalbussar och dels nära triangelns tågstation med tåg både inåt Sverige och utåt Europa. Det är även nära till triangeln,folkets park, Ica,Coop, Willys, Friskis och Svettis, 24seven och egentligen hela stadens utbud överlag. Jag har trivts väldigt bra att bo i denna lägenheten men jag känner att jag gärna vill bo mindre centralt numera då jag inte länge har behov och tar del av livet på Möllan på samma sätt längre


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.