Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Drakblommegatan 17, GÖTEBORG 1 (2)


Beskrivning:

Billig etta med stort rum, kokvrå och badrum med badkar. Nära till busshållplats (buss 25 och 31). Tar ca 12 minuter till stan. Gångavstånd till Slätta damm, Wieselgrensplatsen, Willys och även Backaplan. Förråd och cykelförråd. Gratis parkering kvällar och helger.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Smyckegatan 24, VÄSTRA FRÖLUNDA 2 (2)


Beskrivning:

Fräsch och välplanerad etta med stort kök, stort badrum och bra förvaring. Har sovalkov. Alla väggar har målats vita. Tysta och trevliga grannar. 50-bussen går strax utanför huset. Gångavstånd till Frölunda torg. 3 kms promenad till havet. Ica-butik 250m från huset. Parkering kostar ca 300kr/månad.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.