Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Godhemsgatan 14B, GÖTEBORG 1 (2)


Beskrivning:

En ljus härlig tvåa på våning 3/3 i landshövdingehus med högt i tak och trägolv i hall, vardagsrum och sovrum. Helkaklat badrum med handdukstork. Möblerbar hall som ger känslan av ett extra rum. Till lägenheten hör två rymliga förråd. Lägenheten ligger precis på gränsen mellan Majorna och Kungsladugård med några minuters gångväg till spårvagn, närlivs, ica, ekobutik, snabbmatsrestauranger, Mariaplan och Slottskogen.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Stjernsköldsgatan 8B, GÖTEBORG 2 (2)


Beskrivning:

En ljus och välplanerad genomgångslägenhet med el inkluderad i hyran. Nykaklat kök med gott om plats för matbord, ny spis och fönster som vetter mot lummig och barnvänlig innergård. Lättmöblerat vardagsrum med fönster mot tyst och solig gata. Nyrenoverat och helkaklat badrum. Fin parkett i hall och sovrum. Till lägenheten hör ett litet vindsförråd och det finns två tvättstugor på gården. Lägenheten ligger i Kungsladugård med näthet till Slottskogsvallens koloniområde, ica


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.