Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.


Renstiernas Gata 31, STOCKHOLM 1 (2)


Beskrivning:

Rymlig etta med sovalkov och möblerbart kök. Lägenheten ligger på fjärde våningen med utsikt över Vitabergsparken, Sofia kyrka och ända bort mot Globen. Belägen i Sofo, precis vid Nytorget, med stort butiks- och restaurangutbud. Pålitlig och tillmötesgående hyresvärd.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Sjösavägen 49, BANDHAGEN 2 (2)


Beskrivning:

Trivsam och välplanerad trea på 1/2 trappa. Två sovrum och ett vardagsrum som är avskilt från köket med en glasvägg. Balkong i söderläge. Nyligen vitmålade väggar, slipad parkett, nya golv i sovrummen. Helkaklat badrum med fönster och plats för tvättmaskin eller badkar. Lugnt område, 7 minuters promenad till Bandhagen eller Högdalens tunnelbana. I Högdalen centrum finns ett rikt butiksutbud med bibliotek, gym, simhall, teater, systembolag, apotek osv.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

0

0


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.