Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.


Eklandagatan 72D, GÖTEBORG 1 (2)


Beskrivning:

Välplanerad funkistrea med fin standard. Furugolv i samtliga rum förutom i kök och badrum där det är linoleummatta. Gasspis i kök. Lgh kommer att målas om i vitt under hösten 2017. Skulle för oss ett intressant bytesobjekt dyka upp inom en snar framtid finns givetvis möjlighet att påverka val av kulör. Köks och vardagsrumsfönster vetter mot Eklandagatan. Sovrum och rum 2 vetter mot baksida med utsikt över park, dagis och villor. Det finns både vindsförråd och källarförråd.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Kommendörsgatan 30 C, GÖTEBORG 2 (2)


Beskrivning:

En 2a i landshövdingehus med stort kök och mysig innergård. Mycket positivt här är att det finns 21000 kr i renoveringsfonden! Ny kyl och frys.Vindsförråd.

Det finns inga bilder till denna annonsen


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.