Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Sofielundsvägen 42A, MALMÖ 1 (2)


Beskrivning:

Vindsvåning på fjärde våningen i Sofielund med fantastisk utsikt över takåsarna bort mot Södervärn. Stort, rymligt kök med plats för ca 8 pers. Badrum med badkar samt en liten gästtoalett. Diskmaskin, hel kyl och hel frys i köket. Tvättmaskin i stora badrummet. Plastmattor i alla rum förutom vardagsrum där det är ekparkett. Genomgående. Bra med förvaring. 2 kvarter till utomhusgym och fin lekplats i Enskifteshagen. Nära till Nobel, Södervärn, Triangeln.

Vardagsrum

Vardagsrum


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Sovrum

Sovrum

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 3

Badrum

Badrum

Gästtoalett

Gästtoalett

Västra Stallmästaregatan 22D, MALMÖ 2 (2)


Beskrivning:

Funkistrea med tidstypiska detaljer. Ekparkett i alla rum förutom kök där det ligger en plastmatta som ska likna trägolv. Närhet till havet och Rönneholmsparken och tillhörande lekplats. Lägenheten är genomgående med liten söt balkong i sydvästläge ut mot lugn innergård. Köket och de två sovrummen vetter ut mot lugn tvärgata. Köksinredningen är original men fräsch standard med plats för ca 4 pers. Halvkyl/frys, spis med kolfilterfläkt. I hallen ligger mörkgrå granit(?)kli

Det finns inga bilder till denna annonsen


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.