Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Skodonsvägen 4, HÄGERSTEN


Beskrivning:

Hyran är 15.646:- Nyproduktion i lugnt och fint område med många barnfamiljer. Nära till park och grönska flera förskolor finns i närheten. Solberga ligger mellan Telefonplan och Älvsjö från Älvsjö tar det ca 10 minuter med pendel till Stockholm och endast två respektive tre stationer till Liljeholmen och Södermalm (Hornstull) från Telefonplan T-bana. 3 minuter med bil. Lägenheten har tvättmaskin och torktumlare i badrummet samt diskmaskin i köket. Det finns två balkonger och garage under huset. Det finns busshållplats (Sulvägen) utanför som tar dig till Telefonplan T-bana eller Älvsjö station på ca 5 minuter. Vi trivs väldigt bra i området och vill gärna byta till lägenhet i närheten billigare 4:or är att föredra men även stora 3:or är intressanta. Extra intressanta områden är Solberga, Hägersten Östra/västra, Gröndal, Södermalm, Kungsholmen / Essingeöarna, Hammarby Sjöstad/ Kaj


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.