Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.


Styrsögatan 1A, GÖTEBORG


Beskrivning:

Fin trea i mysiga Majorna, nära såväl lummiga grönområden som kafé- och kroglivet. Förskola och skola i närheten, liksom mindre livsmedelsbutiker och postombud. Lägenheten är på plan 1 (inte bottenplan) och har två sovrum, kök, vardagsrum, badrum, balkong, hall och klädkammare. Fönster i två väderstreck, eftermiddagssol på balkongen. Till lägenheten hör både källar- och vindsförråd så det finns gott om plats för förvaring. Cykel- och barnvagnsförråd i källaren. Köket har fräscha vitvaror och plats för matbord och stolar. Vardagsrummet har parkettgolv, är rymligt och har dörr ut mot balkongen. Ett sovrum är större med plats för dubbelsäng och ett ovanligt stort fönster som ger härligt ljus. Det mindre sovrummet är perfekt som barnrum eller tex arbetsrum. Både hallen och det mindre sovrummet har fint "klick-klick-trägolv". Badrummet har ny toalettstol och nytt badrumsskåp, helkaklade väggar och badkar. Gott om plats för tex skötbord. Breda, fina marmorskivor som fönsterbräder i samtliga fönster, dessa är perfekta för dig som vill ha mycket växter i fönstren eller att lägga kuddar i och använda som mysig sittplats. Bra hyresvärd som fixar felanmälningar snabbt. Ovanligt lätt att få tvättid i tvättstugan, oftast finns tid samma dag. Jättetrevliga grannar. Parken Sannabacken med sin utsikt över Älvsborgsbron ligger bara 100 meter bort med lekplats, fotbollsplan och pulkaåkning för barnen och grillning, picknick och umgänge i solen för de vuxna. Mycket bra kommunikationer, spårvagn 11 och 9 går precis i närheten (ca 250 meter till hållplats Sannaplan och ca 150 meter till hållplats Sandarna). Vid Sandarnas hållplats finns livsmedelsbutiken Tempo, bageri, tobaks- och godisaffär, Vårdcentral, Bvc, öppen förskola mm. Vid Sannaplan finns Majornas härliga kafé- och krogliv med kafé Marmelad, Tapas-pub, ekologiskt bageri, Ölstugan Tullen mm. Även en Coop-butik och ett postombud. Pizzerior, thai-restauranger, gatukök mm finns nära lägenheten. Närheten till kungsstens hållplats gör det också smidigt att ta bussar till tex Frölunda och Hisingen. Även nära mariaplan där spårvagn 3 går och där det finns apotek, pubar mm. Härliga promenader till Röda sten och längs kajkanten.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.