Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Mariaprästgårdsgata 32A, STOCKHOLM 1 (2)


Beskrivning:

Vi kommer att flytta tillbaka till Stockholm från Visby ht-20. Vi har alltså inte bråttom, utan kommer att invänta rätt objekt. Dock är vi mycket seriösa i vår ambition att byta bostad. Vår stora lägenhet ligger på Södermalm med Mariatorgets t-banenedgång som närmaste station. Huset är ett nybyggt gårdshus som tillhör ett nybyggt/upprustat kvarter från 2015. Vi har en mycket välplanerad 3a på 71 kvm,stor balkong, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och badkar. Påkostade

Sittdelen i köket

Sittdelen i köket


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Sittdelen i köket

Sittdelen i köket

Messeniusgatan 4, STOCKHOLM 2 (2)


Beskrivning:

Den mindre lägenheten ligger i ljuvliga och lummiga Fredhäll. Nära till badklippor och t-bana. Mycket välplanerad liten 1,5a på 32 kvm med både balkong och badkar. Fiskbensparkett i vardagsrummet och nyare klickparket i kök och sovrum/matrum. Vackert bevarat serveringsskåp i köket.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.