Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Södermannagatan 43A, STOCKHOLM 1 (2)


Beskrivning:

Liten pärla i trettiotalskåk mitt i sofo! Lägenhet om förtiosju extremt rymliga kvadratmeter, som på grund av öppen planlösning och smart förvaringslösning upplevs som mycket större. Modernt kök med gasspis DeLonghi och eldriven ugn (Bosch). Trägolv i hela lägenheten. Kabelteve-avgift ingår i hyran. Stort vindsförråd. PS! Jag lyckas inte ändra mailadressen som finns registrerad här på BytBostad. Var snälla och maila till: [email protected] istället :)


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Rutger Fuchsgatan 5A, STOCKHOLM 2 (2)


Beskrivning:

Jättefin etta på härliga Södermalm. Parkettgolv och vitmålat i hall, kök och rum. Helkaklat badrum med badkar. Ordentligt kök med plats för ett mindre matbord. Lägenheten ligger i ett gårdshus och fönstren vetter mot lummig innergård med umgängesytor och grillplats.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.