Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Bangårdsgatan 17, GÖTEBORG 1 (2)


Beskrivning:

Finnes lägenhet 1: 1a 35kvm våning 4 belägen på stampen med utsikt mot friggagatan, husen är relativt nybyggda, år 2010. Förberett för både diskmaskin och tvättmaskin, golvvärme samt handdukstork i badrum, fibernät samt ljudisolerat från gatan och grannar. Fransk balkong. Uppe på våning 7 finns även en takterrass som man som boende har tillgång till. Det tillkommer 300 kr i el på hyran varje månad men om man inte nyttjar hela summan så får man avdrag på hyran var tredje m?


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Rymdtorget 48, GÖTEBORG 2 (2)


Beskrivning:

Totalrenoverad lägenhet på 2a vån, 64kvm beläget på Rymdtorget. Grovkök, Balkong, Walk in closet, förberett för både tvättmaskin och diskmaskin, Helkaklat med klinker till golv i badrummet och även där en handdukstork. Ica-butik Finns i närheten och nära förbindelse till kollektivtrafik som kan ta dig till Centrum, Partille, Angered. Väldigt lugnt område med trevliga grannar samt mycket grönområde. Parkering finns att hyra i området.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.