Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Vegagatan 4, SUNDBYBERG


Beskrivning:

Trevlig och fin 3:a i centrala Sundbyberg, närhet till det mesta som restauranger, buss, tåg, tvärbana, tunnelbana, mataffärer osv. Signalfabriken med butiker ligger 2 minuters promenad från lägenheten, till Bromma blocks är det ca 5min med bil och till Mall Of Scandinavia ca 10min med bil! Lägenheten har högt i tak och ligger högst upp av lägenheterna i den delen av fastigheten, över ligger vindsförråd där det finns ett som tillhör lägenheten! Tvättstuga finns längst ner i huset med låsbokning, Boende parkering går att söka via kommunen och kostar 300kr i månaden. Finns framdraget för både tvättmaskin i badrummet och för diskmaskin i köket.

Vardagsrum

Vardagsrum


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Hall

Hall

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Balkong

Balkong


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.