Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.


Borgågatan 8, KISTA


Beskrivning:

Ljus och rymlig trea, i bra skick har vi!:) Den har en inglasad balkong som du kommer ut till via köket och som vetter mot gård, park och lekplats inom ett lugnt och tyst område. Köket har nya skåpsluckor och allt är i vitt! Två sovrum finns, ett med plats för dubbelsäng och ett lite mindre som är perfekt för ett barn eller som arbetsrum!:) ljusa väggar förutom i stora sovrummet (som kan målas om utan problem efter inflyttning av den nya hyresgästen). Vi har just nu dubbelsängen i vardagsrummet pga att barnen ville ha eget rum- så därav sängen i vardagsrummet på bilden! Men det kan också ge inspiration åt er som vill byta att det går att ha det som vi också om ni vill utnyttja det större rummet till annat än just sovrum/barnrum eller just ha det som barnrum- funkar för oss iallafall!:) Det finns bra tillgång till förskola, skola, promenad stråk, naturområden samt matvaruaffärer och andra roliga små butiker som har allt du kan tänka dig när/om du behöver det! Lägenheten är väl ljudisolerad och det finns inga störande grannar eller andra boenden i området! Säkerhetsdörr finns och entré porten har portkod. Tvättmaskin finns i lgh och ingår vid byte men tvättstuga finns också några portar bort, med gott om bokningsbara tvätt tider! Det bor mestadels barnfamiljer i området och det finns alltid barn som gillar att sparka boll eller leka i lekparken, plaskdamm och dusch finns under sommarmånaderna i parken även det! Alla grannar i trapphuset är trevliga och det är aldrig några bråk inpå huset eller någon atmosfär som gör dig obekväm utan det är ett familjärt område utan tvekan, med många olika etniciteter men också en hel del svenskar som flyttar in mer och mer i området! Parkering finns att hyra i parkeringshus en bit bort! Även stort förråd finns i källaren!


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.