Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.


Lästmakargatan 19, STOCKHOLM 1 (2)


Beskrivning:

Lägenhet nybyggd 2006 med hög standard. Här bor man mellan Stureplan och Hötorget men trots detta är det tyst och lugnt. Lägenheten och balkongen ligger mot söder och en innergård. Högt i tak, ca 3 meter, en citylägenhet med studiokänsla och öppen planlösning. Stort badrum med tvättmaskin och plats för badkar, förberett för diskmaskin i kök, generös walk in closet och ett ok källarförråd. Elen är inkluderad i hyran!


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Sankt Göransgatan, STOCKHOLM 2 (2)


Beskrivning:

Superfin nyrenoverad 2a precis vid T-Fridhemsplan, lugnt ljust och tyst läge, nära till Norr Mälarstrand, Rålambshovsparken och Västermalmsgallerian. Förberett för tvätt- och diskmaskiner, plats för badkar. Balkong på sovrummet. Vardagsrummet är generöst och lägenheten har stora fönster och bra förvaring, parkett överallt utom i bad o kök, walk in closet i hallen, stort vindsförråd, tvättstuga i huset, seriös värd. Förmiddagssol på balkongen under sommaren.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.