Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Östermalmsgatan 28, STOCKHOLM


Beskrivning:

Välplanerad etta i vackert 1920-talshus och en av Stockholms mest attraktiva adresser. Lägenheten känns större än 31 kvm tack vare goda förvaringsmöjligheter, djupa fönster och stor walk-in-closet med linneskåp och plats för möbler - kan t.ex. ha skrivbord där och använda det som ett extra rum. Burspråk i köket och grön innergård mot Danderydsgatan. Bra kommunikationer och nära till allt. Bästa läget på Östermalm. Mycket bra hyresvärd som tar väl hand om sina fastigheter. OBS: är inte intresserad av att byta till lägenhet med bostadsrättsförening som hyresvärd eller blivande bostadsrätt.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.