Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Blåsvädersgatan 20, GÖTEBORG


Beskrivning:

En trea med fiber(Comhem/bredbandsbolaget) rymlig balkong med trägolv, Parkering finns för ca 250 kr/mån, Tyst område och lägenheten är sval under sommaren. Torkskåp samt tvättmaskin i lägenheten och dusch/uppvärmt handduksställ. Kök med plats för matbord och utrymme för diskmaskin i köket. Närbutik samt pizzeria på andra sidan gatan även sopsorteringsstation. Vart annan månad finns en container tillgänglig utanför huset för att enkelt bli av med gamla möbler eller liknande. Tar ungefär 20 minuter att åka till Brunnsparken och spårvagn åker runt vart fjärde minut. Nås via mail: [email protected]


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

En trea med fiber(Comhem/bredbandsbolaget) 
rymlig balkong med trägolv,
Parkering finns för ca 250 k

En trea med fiber(Comhem/bredbandsbolaget) rymlig balkong med trägolv, Parkering finns för ca 250 k


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.