Du måste vara inloggad

Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.

Ny på BytBostad?

Det är gratis att registrera sig på BytBostad.

Bli medlem

Är du redan medlem?

Logga in för att kunna anmäla intresse till denna bostaden.


Pollargatan 3, STOCKHOLM 1 (2)


Beskrivning:

Ljus och välplanerad lägenhet i Henriksdalshamnen (Hammarby sjöstad). Genomgående med trägolv samt klinkers i hall och badrum. Stor och rymlig balkong med morgonsol samt sol en bit in på dagen. Ett större och ett lite mindre sovrum. Vardagsrummet har vävts samman med matsalsdelen. Goda kommunikationsmöjligheter via bussar och tvärbana. Nära till vatten och naturreservat.

Matsal

Matsal


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Matsal

Matsal

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Köket

Köket

Vardagsrum

Vardagsrum

Sockenvägen 567, JOHANNESHOV 2 (2)


Beskrivning:

Även denna tvåa är ljus och välplanerad, med ett bra sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök. Toaletten går att komplettera med badkar och det finns tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Balkongen är hela 8 kvm och blir som ett kompletterande uterum. Det är 5 min till T-banan (Kärrtorp), 5 min till Nackareservatet och 15 min till Söderbysjön samt golfbana.

Vardagsrum

Vardagsrum


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Vardagsrum

Vardagsrum


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.