Detta är en översikt av en annons som finns registrerad här på bytbostad.se.
Viss information är dold i vyn nedan, och för att se mer information om annonsen måste du vara inloggad på sidan och ha en matchning med aktuell annons.


Silverkällegatan 3, GÖTEBORG 1 (2)


Beskrivning:

Ljus välplanerad 1:a en halvtrappa upp i ett landshövdingehus i Kungsladugård, utsikt i två väderstreck och utformad med parkett i hall och vardagsrum, samt med stort kök och nyligen renoverat badrum. Fin uteplats direkt utanför vardagsrummet och fin innegård på köksfönstersidan med möjlighet till odling.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.

Doktor Saléns Gata 15, GÖTEBORG 2 (2)


Beskrivning:

Central och ljus lägenhet med bra planlösning i Guldheden, nära till Korsvägen, Linne och Vasa. Två trappor upp i ett åttavåningshus utformad med klädkammare, balkong och sovalkov. Närbutiker, gym, apotek och lokala kommunikationer finns i anslutning till det intilliggande Doktor Fries torg.


Som registrerad medlem kan du lägga in en gratis bytesannons.


Som medlem får du också tala om vad det är du letar efter. Om dina önskemål stämmer överens med denna lägenhetens specifikationer dyker den upp bland dina matchningar, förutsatt att annonsören är intresserad av din lägenhet. Vill du leta ny lägenhet? Registrera dig gratis på bytbostad.se.